مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر برای دختر مجرد بازمانده

با سلام
من دختر مجرد هستم ک تحت بیمه و تکفل پدرم هستم.الان مدتیست ک بدنبال کار میگردم چند جایی هم پیدا کردم . ولی کارها قراردادی هستن و اگر شاغل بشم ، چند ماه در سال شاغل و بیمه هستم و بقیه طول سال خیر .و یا حقوق و درآمد کمی دارن . خواستم بدونم ک درصورت استخدام و بیمه شدنم از طرف کارفرمای خودم ، از بیمه پدرم خارج میشم؟ و بعد از فوتشون مستمری ایشون به من تعلق نمیگیره؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر زمان که بیکار شوید می توانید دوباره تحت پوشش مدر قرار بگیرید

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام در صورتیکه مجرد باشین تعلق میگیره و ربطی به کار شما نداره

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر زمان مه بیکار شدید اگر مجرد و تحت کفالت پدر باشید میتوانید تحت پوشش قرار بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله بلافاصله بعد از پرداخت حق بیمه برای شما توسط کارفرما ، از بیمه پدر خارج خواهید شد
و بعد از فوت پدر ، مستمری پدر ، به شما تعلق نخواهد گرفت مگر
در زمان فوت یا بعدا ،
توسط کارفرما ، حق بیمه برای شما پرداخت
نشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام هر زمان که بیکار شوید می توانید دوباره تحت پوشش مدر قرار بگیرید