مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال بابت دیه

با سلام... طی یه درگیری ضرب و جرح عمدی یه مبلغی دیه واس من اومده که طرف متهم باید پرداخت کنه .... وتو دادنامه اخر کیفری هم محکوم ب دیه شدن.... متهم با قرار وثیقه ازاده. اما هنوز دیه رو پرداخت نکرده... ممنون میشم راهنمایی کنید که مراحل گرفتن دیه من چحوره. ایا باید توقیف ملک بگیرم ... در کل باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید تا اجراییه صادر و به محکوم علیه ابلاغ گردد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پیگیری حضوری نمایید تا پرونده جهت احضار محکوم علیه و یا ابلاغ به وی جهت پرداخت دیه به جریان بیفتد در غیر این صورت وثیقه ایشان اجرا خواهد شد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام بعد از اتمام مهلت یک ساله از زمان ورود آسیب میتوانید درخواست توقیف اموال یا ضبط وثیقه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت عدم پرداخت دیه به شکل حضوری از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید
توقیف اموال آری میسر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق اجرای احکام می‌بایست موضوع را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پس از قطعی شدن رای در اجرای احکام میتوانید پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پرونده قطعی شده و در اجرای احکام درخواست توقیف اموال دهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق اجرای احکام جهت توقیف اموال پیگیری کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بعد از قطعی شدن حکم می توانید از طریق واحد اجرای احکام پیگیری کنید و درخواست صدور اجرائیه کنید.همچنین می توانید اموال ایشان را هم توقیف کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام تقاضای توقیف اموال و جلب کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردید شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام تقاضای اجرای حکم کنید و سپس درخواست استعلام سه گانه و مسدودی