مشاوره حقوقی رایگان - زمان اجراییه پس از اعلام رای دادگاه

با سلام و احترام. رای دادگاه بنفع بنده صادر شده و در رای، مدت 20 روز زمان تجدیدنظر خواهی در نظر گرفته شده است. چه زمانی برای اجراییه اقدام کنم؟ باید این 20 روز سپری شود؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که تجدید نظرخواهی نشود مهلت آن به اتمام برسد رای قطعی می‌شود و می‌توانید درخواست صدور اجراییه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله از گذشت حدود دو هفته لایحه تقاضای صدور اجرائیه را ثبت کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بعد از اتمام مدت زمان و قطعی شدن حکم درخواست اجراییه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند اگر رای قطعیت یافته باشد تقاضای صدور اجرائیه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در مدت 20 روزه اعتراضی صورت نگیرد می‌بایست به شعبه مراجعه و قطعیت حکم را بگیرید و درخواست اجراییه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از اتمام مهلت تجدیدنظر می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست صدور اجرائیه بدهید.
اگر اعتراض ثبت بشه بعد از صدور حکم قطعی از دادگاه تجدیدنظر می توانید درخواست صدور اجرائیه بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بعد از قطعی شدن حکم امکان درخواست صدور اجراییه وجود خواهد داشت

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

نه فعلا پس از ارسال پرونده به تجدیدنظر و صدور رای قطعی و برگشت پرونده به دادگاه بدوی

یک وکیل

22روز بعد از تاریخ ابلاغ رای درخواست اجراییه بدهید

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

سلام
درصورتی که رای قطعی شود امکان درخواست اجراییه هست

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بلی 22 روز سپری شود و طرف مقابل اعتراض نکند. اگر اعتراض شد تا صدور رای از مرجع تجدیدنظر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله بعد از 22 روز از تاریخ ابلاغ پیگیری کنید

عرفان حرمتی

عرفان حرمتی :

سلام
با توجه به توضیحات شما :
بله اگر خوانده در این مدت اعتراضی نکند بعد از سپری شدن این مدت زمان میتوانید برای صدور اجرائیه اقدام نمایید.
دقت کنید که حدودا 22 روز بعد از ابلاغ رای اقدام نمایید.
نکته اینکه اگر رای غیابی باشد این مدت زمان متفاوت است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر تجدید نظز خواهی نشده باشد و فرجه 20 روزه سپری شود و می‌توانید تقاضای صدور اجرائیه کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

منتظر باشید مدت 20 روز تمام شود ودرصورت که طرف مقابل اعتراض نکرده باشد میتوانید درخواست صدور اجرائیه کنید

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
بعد از گذشت 22 روز از تاریخ ابلاغ دادنامه درخواست صدور اجرائیه از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بدید. اگر تجديدنظر نشده باشد، اجرائیه صادر میشود.

موفق باشید