مشاوره حقوقی رایگان - در کوچه بن بست ما کلینیک ساخته اند

سلام در کوچه بن بستی که زندگی میکنیم کلینیکی زدن که متعلق به پژوهشگاه ... هست درآن انواع متخصص هستند و برای عموم آزاد هست و به شدت کوچه رو شلوغ کردن میشه شکایت کرد؟اگه میشه کجا باید شکایت کنم

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

اگر کاربری آن اداری نیست به شهرداری و کمیسیون ماده 100 اطلاع دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به خاطر شلوغ شدن شکایت نتیجه ای نخواهد داشت
اگر واقعاً مزاحمتی داشته باشند می توانند شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر با مجوز اقدام نموده باشند خیر

اما اگر برای شما مزاحمتی ایجاد می‌نمایند یا ممانعتی ایجاد می‌نمایند می‌توانید شکایت کنید

یک وکیل

شما میتوانید به شهرداری مراجعه واز محل کلینیک بعلت مشاغل مزاحم شکایت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به صرف شلوغ شدن قابل شکایت نمی‌باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام جزئیات بیشتری را باید بدانیم

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

غالبا محل پزشکی یا اداری نباید نزدیک و جنب محل مسکونی باشه ولی اگر استشهادیه کنید به دفتر دادستانی مراجعه کنید به نتیجه میرسید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به ان محیط دارد باید کارشناسی شود تقاصای تامین دلیل کنید