مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام من یه بردار داشتم ک فوت کردند حال خانم بردارم درخواست استرداد جهیزیه داده و مامور هم اومده جهیزیه رو لیست کرده طبق سیاهه ما هم ب لیست سیاهه اعتراض کردیم ولی خانم بردارم چون قسم خورده بود طبق لیست باید اثاثیه داده می شد اما از لیست 45 قلم کالا کسر بوده / اول اینکه اقلام کسر شده را میتواند از پدر و مادر من درخواست نماید؟؟ دوم اینکه اقلام کارکرده بودند نامه کارشناسی قیمت نو کالا رو زده؟؟ سوم اینکه طبق لیست مارک هیچکدوم از اقلام رو نزده بعد قیمت کارشناسی همه رو بر طبق بزند خاص زده ایا میشه اعتراض کرد؟؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به نظریه کارشناس اعتراض نمایید

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

بله در صورت فرصت اعتراض
از ترکه متوفی پرداخت خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وسایل کسر شده در صورتی که در طول زندگی مستهلک شده باشد قابل مطالبه نیست.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله در فرصت مقتضی اعتراض خودرا اعلام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه می توانید موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بای سر مهلت مقتضی اعتراض نمایید

یک وکیل

بله امکان اعتراص وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر ولی از اموال زوج قابل مطالبه است
اعتراض نمایید و در جلسه دادرسی دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید
و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله نظر کارشناسی قابل اعتراض می‌باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر. طبق کارشناسی باید قیمت آن مشخص شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید به نظریه کارشناس در مهلت قانونی با ادله کافی اعتراض بزنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر مارک جهیزیه در لیست سیاهه نوشته نشده باشد نوع آن و اثبات آن به عهده همسر برادر شماست

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

قابل اعتراض است.درصورت محکومیت باید همان وسایل یاقیمت آنها به ایشان بدهند