مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار مبایعه نامه

سلام ملکی فروخته ام بنگاه دار مبایعه نامه را ( به دلیل همکاری با خریدار ) بعد از یکماه به اینجانب فروشنده ارائه نداده است ایا میتوانم عدم ارائه مبایعه نامه را مبنای عدم اجرای متعهدات مبایعه نامه استناد کنم؟ ضمنا ملکی که ازمن خریداری شده و از مبلغ دومیلیارد و پانصد هنوز نهصد میلیارد انرا نداده با سود ششصد میلیونی به مبلغ سه ملیارد و صد ملیون فروخته ایا نسبت به طلبی خودم میتوانم سود انرا درخواست کنم؟

پاسخ ها :

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

برای مطالبه قرارداد به اتخادیه مراجعه کنید.اگر در قرارداد پیش بینی شده باشد حتی میتوانید فسخ معامله را هم بخواهید و انتقال مجدد آن مانع از فسخ شما نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن مبایعه نامه خوانده شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد طرح دعوا کنید و الباقی ثمن معامله را از خریدار مطالبه کنید.
برای تخلف املاکی می توانید از طریق اتحادیه شکایت خود را پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بیع نامه های املاک در حال حاضر سه برگی است و شما می‌بایست همان موقع اقدام به گرفتن نسخ مربوطه به خود می‌کردید حال که این موضوع را رعایت نکردید بنابر ادله دیگر باید اقدام کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر به اتحادیه املاک مراجعه نمایید

و شما باید با توجه به مفاد و شرایط مبایعه‌نامه دادخواست مناسب اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اینکه قراردادی فیمابین شما منعقد شده است بنابراین لازم است که جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی مفاد مبایعه نامه مورد بررسی قرار گیرد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کاش با حضور یک وکیل معامله می کردی حالا هم اظهارنامه بده به بنگاه و خریدار