مشاوره حقوقی رایگان - انتقال صندوق دوران طرح نيروی انسانی پيراپزشكان

باسلام خدمت وكلاي محترم
از پرسنل رسمی مامايی علوم پزشكی هستم در دوران طرح نيروی انسانی بيمه خدمات درمان بودم بعد از استخدام رسمی بيمه تامين اجتماعی شدم برای انتقال صندوق نامه زدن و من سهم انتقال را به حساب بازنشستگی واريز كردم امسال سهم بيمه رو حساب كردن و بهم گفتن كل سهم بيمه را خودم بايد بدم
دوران طرحم از سال مهر 1377تا حودا مهر 1379 بوده است كسانی كه شروع طرح انها بعد از سال مهر 1379بوده است كل سهم توسط كارفرما يعنی علوم پزشكي داده شده است
و چون طرح من قبل اين زمان بوده كل سهم را خودم بايد بدم ميخواستم بپرسم ايا سهمي نبايد توسط دانشگاه علوم پزشكي داده شود ؟
ممنون ميشم راهنمايي بشم
با تشكر

پاسخ ها :

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

از طریق دیوان عدالت اداری ما به التفاوت سهم را مطالبه کنبد