مشاوره حقوقی رایگان - انتقال صندوق بازنشستگی از خدمات کشوری به تأمین اجتماعی

سلام به همه ،
من نیروی رسمی آ.پ با 8 سال سابقه و عضو صندوق بازنشستگی کشوری هستم.
می خواهم برای انتقال صندوق اقدام کنم ولی متوجه شدم مابه التفاوت انتقال نزدیک 150 تومن میشه (چون می خوام از این سیستم بیام بیرون مجبورم صندوق رو تغییر بدم که سابقم از بین نره)،
باتوجه به اینکه اداره آ.پ مبدا که متعهد خدمت به اون هستم از ابتدا برای انتخاب صندوق به من اطلاعی نداده بود و خودمختار صندوق کشوری رو انتخاب کرده بود؛الان حق من داره تضییع میشه.

الان برای این مشکل چه راه حلی هست و چجوری میشه علیه اون شکایت داشت؟

با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید