مشاوره حقوقی رایگان - تغییر پست سازمانی

باسلام. کارمند بانک ... هستم. چند سال دارای پست سازمانی رییس دایره درجه 2 بوده ام . چند سال پیش درخواست یکسال مرخصی بدون حقوق نمودم بعد از بازگشت از مرخصی در حالی که پست قبلی ام موجود بود پست سازمانی ام را تنزل داده و اکنون بعد از گذشت 5 سال از باز‌گشت به کار علی رغم چندین بار پر و خالی شدن پست قبلی و پستهای دیگر همتراز با آن هنوز به من ارتقاء پست نداده اند بدون اینکه هیچ تخلف یا پرونده سویی داشته باشم . آیا شکایت از سازمان متبوعم نزد دیوان عدالت اداری مسموع خواهد بود؟

پاسخ ها :

رحیم دلایی میلان

جناب آقای رحیم دلایی میلان :

با سلام و احترام
بله ادعای شما قابل پذیرش میباشد و بانک حق تضییع نمودن حقوق مکتسبه شما را ندارد