مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حکم از اجرای احکام

سلام وقت بخیر
بنده در پرونده حقوقی رای به نفع من صادر شد و مدت تجدید نظر و واخواهی گذشت و جهت اجرا به اجرای احکام ارسال شد، و اما طرف من روی پرونده اعتراض کرد و قاضی حکم به خارج نوبت بودن اعتراض داد و دوباره اونا روی خارج نوبت بودن اعتراض گذاشتن و پرونده از اجرای احکام اعاده شده؟ این چنین چیزی درسته؟ که پرونده بعد اتمام مهلت تجدید نظر و واخواهی و حتی رد اعتراض مهلت از اجرای احکام برگرده؟
ممنون میشم پاسخم را بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر عذر موجه داشته باشد می تواند خارج از مهلت نیز اعتراض کند.

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

سلام
بله، اگر خوانده با ارائه ادله، عذر موجه خود را اثبات نماید اعتراض ایشان بعد از انقضای موعد اعتراض، مورد پذیرش قرار خواهد گرفت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
به اعتراض محکوم رسیدگی خواهد شد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند آری
اصولا مورد بررسی قرار می‌گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله به اعتراض رسیدگی می‌شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در مهلت قانونی اعتراض نزده به شعبه اطلاع دهید تا بررسی شود

یک وکیل

یله به هرحال باید به اعتراض شکلی رسیدگی شود