مشاوره حقوقی رایگان - وصول رونوشت

14-نامه وارده از طرف «تايپي» با موضوع « وصول رونوشت » در تاریخ 1398/09/02 واصل و به شماره .......... ثبت گردید..معنی این جمله چیست؟

پاسخ ها :

محمدرضا طراحی

جناب آقای محمدرضا طراحی :

سلام
ببينيد به كدام اداره و ارگان و نهاد درخواست دادهايد كه معني آن اينه نامه شما به اون اداره رسيده و در دبيرخانه ثبت شده
جهت پيگيري منتظر اطلاع رساني باشيد، اگر نيامد مي تونيد حضورا مراجعه كنيد