مشاوره حقوقی رایگان - لغو قرارداد

سلام
سه ماه پیش یه خونه اجاره کردم قرارداد یک ساله بستم 3میلیون پول پیش دادم الان به خاطر شرایطم نمیتونم مستاجر بمونم اگه بخوام خونه رو تخلیه کنم به پول پیشم میرسم؟ حق تخلیه دارم؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر در قرارداد در مورد تخلیه و فسخ زودتر از موعد قرارداد توافق کرده باشید و مثلا مهلت یک ماهه تعیین کرده باشید باید یک ماه زودتر به موجر اطلاع داده و با پرداخت ضرر و زیان امکان این که ودیعه تان را پس بگیرید وجود دارد.