مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت حسن انجام کار

باسلام من در دفتر نمایندگی بیمه بمدت 6 ماه کار میکردم در روز آخر کاری یک فقره چک بمبلغ 30 میلیون تومان بابت ضمانت حسن انجام کار بدون تاریخ از من گرفتند و زیر کپی چک را مهر و امضا کردند که تا 30 آبان سال 99 بمدت 1 سال چک را نزد خود نگه میدارند دیروز برای تسویه حقوق آبان و عیدی و سنوات رفتم فقط حقوق و کارمزد بیمه هایی که معرفی کرده بودم را محاسبه کردند و یک فقره چک بنام خودم پرداخت کردند گفتند بابت تسویه باید بریم محضر امضا بدید و از من یک فقره چک به مبلغ 19 میلیون معادل مبلغ چک اقساط بیمه گذارانم بعنوان ضمانت بدون تاریخ دریافت کردند ولی در محضر من امضا ندادم چون عیدی و سنوات و حق و حقوقم رو کامل نگرفته بودم و چون امضا نکردم بابت چک 19 میلیونی من هیچ رسیدی ندادند و من را تهدید کردند که بابت این چک کلری میکنیم حداقل 6 ماه زندانی میشوی و در خیابان فحاشی و بی احترامی کردند بعد از خروج از محضر به بانک مراجعه کردم که دیدم کارفرما جلوی چکی که بابت حقوقم داده را بسته و همان لحظه وارد بانک شد و چک را از روی باجه برداشت که با حضور پلیس 110 مجدد چک را برگرداند و در بانک با وجود دوربین و کارمندان با صدای بلند گفت شما این چک را از دفتر ما دزدیده اید من الان بابت چک 19 میلیونی چه کار میتوانم بکنم در ضمن در طول این 6 ماه هیچگونه قراردادی بین ما تنظیم نشده ولی از ماه اول بیمه تامین اجتماعی را برای من رد کرده اند

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام نسبت به استرداد لاشه چک ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و در صورت عدم پاسخ دادخواست استرداد لاشه چک را نقدیم نمایید