مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب توسط پلیس فتا

سلام و عرض ادب بنده فروشنده خدمات در شبکه مجازی هستم مانند ممبر فالوور و... اتفاقی افتاد چند وقتی نبودم تلگرام امروز رفتم بانک کار بانکی انجام بدم گفتن حساب شما توسط پلیس فتای قم بسته شده حس میکنم که شاکی داشتم که شکایت کرده خواستم ببینم بنده باید چیکار کنم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

باید به دادسرا یا دادگاه واقع در قم مراجعه نمایید تا علت مسدودی حساب شما مشخص گردد بدوا از بانک شماره پرونده و مرجع مسدودی حساب خود را بطور دقیق سوال نمایید