مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بیع و التزام به تنظیم وکالت

مرحوم پدرم یک قطعه زمین شهرداری را که قرارداد ده ساله مستاجر در سال 1374 به اتمام رسیده بوده را در سال 1377خریداری نموده و بعلت خویشاوندی مبایعه نامه عقد نشده از سال 77 تاکنون ما در ملک سکونت داریم و ساختمان بدون مجوز درست کردیم و کنتور برق بنام خودمون گرفتیم، مستاجر در سال 1393 با مراجعه به شهرداری اقدام به تمدید قرارداد بنام خود نموده و از ما شکایت تصرف عدوانی نموده، تنها ادله ما شهود هستند و آثار سکونت ما در ملک آیا میتوانیم چطور میتوانیم اثبات بیع نماییم و قرارداد عرصه را انتقال دهیم؟

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام وقتی قبول دارید فروشنده مالک نبوده و ملک شهرداری را به شما فروخته است ناچارید ملک را به صاحبش بدهید و از کسی که فروش مال غیر کرده شکایت کنید