مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند - اثبات بیع - اثبات مالکیت

بسمعه تعالی
سند به شماره صفحه دفتر از آقای A فرزند خریداری گشته است.
این زمین معادل یک قطعه بوده و برابر6دانگ میباشد که مساحت آن واقع در قریه جزو حوزه شهرستان می باشد.
بین آقایان X به شماره شناسنامه و آقای Y به شماره شناسنامه صادره از فرزند
به طور شریکی بوده و سند مذبور هم اکنون به نام آقای X
این برگ نشان‌ دهنده این است که این دو فرد به طور یکسان پول پرداخته‌اند و بطور شریکی هستند.
امضای امضای امضای امضای

X Y شاهد1 شاهد2
پدرم این زمین را با فامیلمون شریکی خریده سند بنام فامیل است در این سند عادی ثمن‌ و دانگ مشخص نیست تکلیف ما چیست؟
الان ما دعوی الزام سند دادیم و طرف مقابل انکار کرده انکار ماده 96 یعنی اصل آن موجود نیست ولی موجود است وبه دادگاه ارایه شده است.
خواهان Y به خوانده X دعوی الزام به تنظیم سند داده است.
احتمال گرفتن سند توسط خواهان Y چقدر است و دعوی الزام به تنظیم سند داده شده است.
راهنمایی؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام ابتدائا باید مالکیت خواهان اثبات شود در صورتی که مدارک شما کافی باشد پس از اثبات میتوانید الزام را بخواهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا دادخواست اثبات مالکیت مشاعی بدهید و سپس الزام به تنظیم سند را بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در مبایعه‌نامه اسم هر دو شریک نوشته شده باشد و مستندات کافی داشته باشید دعوای شما اثبات خواهد شد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام باید مدارک را وکیل بررسی کند