مشاوره حقوقی رایگان - پیامک در اثبات بیع

سلام. بنده ماشینی رو دو سال پیش از برادر زاده ام خریدم. بعلت اعتماد بی دلیل معامله فاقد قولنامه و سند است. اکنون با اینکه ماشین و کلیه مدارک آن در تصرف من است و نیز افراد زیادی مطلع از این موضوع هستند حاضر به تنظیم سند نیست. اخیرا با ارسال پیامک گفته که نگران انتقال سند نباشم. سوالم این است که پیامک با این مضمون در کنار دلایل دیگر کمک به اثبات بیع می کند. و دوم اینکه پیامک متاسفانه از گوشیم پاک شده ولی زمان دقیق ارسال ان را میدانم و شماره متعلق به خودش است. در خصوص چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع شفاهی و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی
را اقامه نمایید

و شما باید با ارائه مستندات و دلایل و معرفی شهود ، دعوا را اثبات نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدا می بایست دادخواست اثبات وقوع بیع که بطور شفاهی منعقدشده مطرح و آن را اثبات نمایید و الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست اثبات وقوع عقد بیع شفاهی و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی
را اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در دعوای اثبات مالکیت میتوانید از پیامک بعنوان اماره استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با معرفی دو شاهد دادخواست اثبات معامله و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید
.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اثبات کار وکلاست شما به تنهایی قادر به انجام این کار نیستید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پیامک قابل استناد میباشد و تا 6 ماه قابل پیگیری میباشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قابلیت استعلام ندارد و صرفا منوط به دستور قاضی صادر کننده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما برای اثبات مالکیت خود نسبت به ماشین نیاز به مدرک محکمتری دارید با دلایل کافی می توانید دادخواست الزام به تنظیم شند رسمی را دهید