مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری ملک نیمه ساخته به تجاری

با سلام یک ملک مسکونی در حد فونداسیون و و ستون های آهنی ساخته ایم ولی میانه راه همسایه به بهانه اضافه تراکم شاکی شده و جلوی ادامه فعالیت ساخت و ساز را از حدود 7 سال پیش گرفته است. حال ما چاره ای جز تغییر کاربری برای استفاده از حداکثر زمین حدود 107 متری واقع در مرکز شهر نداریم. ظاهرا کارشناسی گفته که باید کل ستون ها و فونداسیون مجددا کوبیده شده و از نو مطابق نقشه جدید ساخته شوند در صورتی که کار زیادی روی این ساختمان انجام نشده و در صورت تخریب هزینه هنگفتی متوجه مالک میشود خواهشا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

با سلام/دقیقا ننوشته اید که چه خواسته ای دارید!؟

پوریا پرویزی

جناب آقای پوریا پرویزی :

با سلام
شما می‌توانید به دستور نقشه اعتراض کنید و در صورت اخذ دستور نقشه ای مشابه بنای ساخته شده در حال حاضر، ساخت بنا با کاربری تجاری را انجام دهید