مشاوره حقوقی رایگان - رجعت اموال زوج

سلام خسته نباشید، بنده طبق لیست سیاهه جهیزیه خودم را به امین سپردم، اکنون مدیر شورای حل اختلاف از بنده امضا گرفتن که من قبول دارم بعضی از لوازم بزرگ سیاهه را زوج خریداری کرده، ایا زوج میتواند با حکم نهایی آنها را از من پس بگیرد، همسرم در دادگاهی دیگر ادعا دارد که لوازم منزل جدید تهیه کرده و درخواست تمکین دارد، در اولین دادگاه من محکوم تمکین شدم، آیا میتوان لوازمی که در سیاهه وجود دارد و دست امین هست را به عنوان مهریه بردارم؟ این اموال جز مستثنیات دین حساب نمیشوند؟ ممنون

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، از آنجا اموال مذکور جز اثاث البیت محسوب می شوند و لازمه تمکین هستند فلذا جز مستثنیات دین محسوب می شوند.