مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

من سه ماه پیش برای خرید تور مسافرتی با یک آژانس مسافرتی تماس گرفتم و خانمی به عنوان کارشناس تور به من معرفی شد. به درخواست ایشان 8 میلیون تومان ( نصف مبلغ تور ) را به حساب شخصی که حسابدار آژانس معرفی کردند واریز کردم. فردا که به آژانس مراجعه کردم مدیر آژانس گفت که این خانم کلاهبرداری کرده و از امروز سر کار حاضر نشده و آن شخصی هم که پول به حسابش واریز کردید حسابدار آژانس نیست. حدوداً 8 نفر بودیم که به همین روش از ما کلاهبرداری شده بود. از هرسه نفر شکایت کردیم (البته خود مدیر آژانس هم از آن خانم و شخصی که پول به حسابش واریز شده شکایت کرده). ضمن اینکه مدیر آژانس بعدا به من گفت چون بدون بستن قرارداد با آژانس پول واریز کرده ای نمیتوانی پولت را پس بگیری. امروز برای من ایمیلی از دادسرا مبنی بر قرار منع تعقیب (برای هر سه نفر ) صادر شده است. آیا میتوانم اعتراض کنم و نحوه اعتراض و نوشتن متن آن چگونه است.

با تشکر

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

حتما اعتراض کنید
و در خصوص واریز وجه نیز به سورای حل اختلاف مراجعه کرده و دادخواست مطالبه وجه به طرفیت صاحب حساب بدهید

پوریا پرویزی

جناب آقای پوریا پرویزی :

بله ظرف ده روز که مهلت اعتراض است میتوانید به قرار صادره اعتراض کنید و متن لایحه اعتراض هم باید با توجه به محتویات پرونده تنظیم بشود