مشاوره حقوقی رایگان - سوختگی با آب جوش در آشپزخانه

باسلام و احترام ، میخواستم به عرض برسونم من تو آشپزخانه سرباز آشپزم، حین رزمایش عملیاتی موقع پخت غذا آب جوش روی پای چپم ریخته شد و بدلیل اقدام نامناسب بهداری و اینکه دیر اعزام شدن، به بیمارستان ، پام عفونت کرد ، پزشک متخصص سوختگی نوع 2 و 5 درصد سوختگی تشخیص داد ، میخاستم بدونم آیا جانبازی بهم تعلق میگیره باتوجه به رزمایش منطقه عملیاتی بودن یا اینکه غرامت بهم پرداخت میشه و اینکه اگه غرامت میدن نحوه محاسبه پرداخت به چه روش و شکلی هستش ،، ممنون میشم از پاسخ گویی تون.

پاسخ ها :

محمدرضا طراحی

جناب آقای محمدرضا طراحی :

تمامی موارد فوق باید توسط کمیسیونهای مربوطه تایید بشن و در صورت تایید قابل طرح و شکایت می باشد