مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

باسلام و خسته نباشید
صورت اینجانب از دو ناحیه شکسته هر دو از نوع هاشمه که بر اثر چند ضربه شکسته شده بینی و حفره داخلی چشم ولی پزشکی قانونی آسیب بیشتر را حساب کرده و حتی خونریزی داخلی چشم اینجانب هم که پزشک خودشان تایید کرده بود در جواب نهایی ذکر نکرده درست است قانون میگوید شکستگی نزدیک هم و از یک نوع شدت آسیب بیشتر حساب میشود ولی خوب اجزای صورت بهم نزدیک است مثل پا یا دست نیست و این شدت آسیب فرقی با شکستگی بینی فرقی نداره در آخر همان ده درصد است با اینکه زیر چشم بنده گود شده و یکمی هم انحراف بینی پدیداره با تورم هر دو پلک و تورم پشت سر شش دهم درصد برای من ارش تعیین کرده شکستگی بجز ده درصد دیه، ارش خاصی ندارد چون ارش صارده ذکر شده بابت تورم هر دو پلک و پشت سر و اینکه دیگر نیاز به معاینه مجدد نمیباشد. اگر راهنماییم کنید که چکار باید انجام دهم ممنون میشوم دادنامه تازه صادر شده با تشکر از وکلای گرامی و سایت بسیار خوبتان.

پاسخ ها :

زیبا قیاسی

سرکار خانم زیبا قیاسی :

سلام
اگر قبل از صدور رای با قاضی رسیدگی کننده یا در زمانی که پرونده در مرحله دادسرا بود با قاضی تحقیق صحبت میکردید نامه ای برای پزشکی تنظیم و با استناد گواهی پزشکی ، پزشکی قانونی در نظریه و گواهی خود ان قسمت از جراحات که فرمودید اشاره نکرده اند