مشاوره حقوقی رایگان - جواز ساخت

با سلام و خسته نباشید و تشکر بابت پاسخ سوال.
بنده قصد دریافت وام مسکن یکم دارم و برای این کار باید خانه ای خرید که از تاریخ جواز آن حداکثر 15 سال گذشته باشد. حال خانه ای را انتخاب کرده ایم که پس از مشاهده مدارک متوجه شدیم که این خانه ابتدا در سال 82 پروانه ساخت دریافت کرده اما اقدام به ساخت و ساز نکرده ( یعنی در پروانه ساخت داخل پرانتز قید شده که با پروانه فلان شماره به تاریخ سال 82 هیچگونه ساخت و سازی صورت نگرفته) و در سال 85 تغییر نقشه داده و مجدادا پروانه ساخت گرفته و شروع به ساخت کرده، حال سوال من این است که کدام تاریخ به عنوان جواز اصلی این ساختمان در نظر گرفته می شود ؟؟
پاسخ این سوال بسیار برای من اهمیت دارد.
ممنون

پاسخ ها :

پوریا پرویزی

جناب آقای پوریا پرویزی :

با سلام
اولا لازم به توضیح است که برای دریافت وام از صندوق مسکن یکم جواز ساختمان باید زیر 25 سال باشد نه 15 سال.
دوما شما با مراجعه به شهرداری و با دادن پلاک ثبتی ملک به مسئول‌ مربوطه میتوانید تاریخ صدور جواز ساخت رو بگیرید و مطلع باشید که جواز ساخت با پروانه و پایان کار متفاوت میباشد