مشاوره حقوقی رایگان - هزینه نیم عشر

سلام و احترام
اگر سند لازم الاجرایی از طریق دایره ثبتی ( اداره ثبت ) به اجرا گذاشته بشه , باید نیم عشر اجرایی به معادل پنج درصد موضوع خواسته تقدیم واحد ثبتی بشه
مثال : بنده چکی به مبلغ 300 میلیون در دست دارم که برگشت خورده
اگر بخوام از اجرای ثبت اجراش کنم باید 5 درصد مبلغ که معادل 15 میلیون تومن میشه رو به اداره ثبت داد
سوالی که دارم این هست
این هزینه رو اول خودم پرداخت میکنم بعدش که حکم اجرا شد , معادل این مبلغ (15 میلیون ) رو از مشارالیه میگیرن بهم میدن ؟
یا از من همون اول چیزی نمیگیرن و ضمن اجرای چک , اون نیم عشر رو هم از اون شخص مقابل میگیرن ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما از طریق دفتر خدمات قضایی نیز می توانید درخواست صدور اجرائیه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
شما باید درخواست اجرای چک را در دادگاه مطرح نمایید
و

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
کاربر گرامی از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی در دادگاه درخواست صدور اجرائیه چک مذکور را بدهید که هزینه دادرسی و جلسه رسیدگی هم ندارد.