مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام
من از سال 95 تا 1401 داخل اداره ای نیمه دولتی کار میکردم نیروی شرکتی
به دلیل درخواست تبدیل وضعیت ایثارگری. طبق بند د و و قانون بودجه سال 1400و 1401 ایثارگران نمودم که اخراج شدم
در تاریخ 1401/12/28 حکم بازگشت به کار دریافت نمودم تا حالا موفق به بازگشت کار نشدم
رای را بردم اجرای احکام حکم اجرایی بگیرم
مسئولین اداره میگن که شما برو شکایت تو از کارفرما پس بگیر
ما نامه شروع به کارتو میزنیم که در شهر دیگه به جز جایی که بودم مشغول به کار شوم
حالا با گذشت شیش ماه از وقت حکم بازگشت به کار تو این ایام بلاتکلیفی چیزی هم به من تعلق میگیره یا نه
چیکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است