مشاوره حقوقی رایگان - حق حبس

همسرم دوشیزه هستن و دادخواست نفقه و مهریه داده اما داخل متنش از حق حبس استفاده نکرده سوال. آیا میتونه با فرستادن لایحه داخل پرونده از حق حبس استفاده کنه؟ 2_آیا قاضی میتونه بگه ایشون دوشیزه هستن و حق حبس دارند؟ 3_در دعوی الزام به تمکین با توجه به اینکه از ابتدا از حق حبس استفاده نکرده میتونه بعدآ مدعی حق حبس بشن؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا زمانی که دوشیزه هستند می‌توانند از حق حبس استفاده کنند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در پرونده نفقه و مهریه نیازی نیست اعلام کند حق حبس دارد.
فقط در پرونده تمکین می تواند اعلام کند. تا زمانیکه تمکین خاص نکرده اند این حق برایشان باقی است.