مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در مغازه

با سلام شوهر من با دو نفر شریک ی هایپر مارکتی بودند بخاطر مخالفت یکی از شرکا با کار دوم همسرم ، با همسرم حرفشون شد و همسرم از هایپر مارکت جداشد از عید امسال نمیره هایپر سهمش تو مغازه حدود150میلیون هس از عید تا حالا ماهیی 8تومن میگیره ایا کم میگیریم یا سودش بالا میشه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اینکه شما زیاد می گیرید یا کم می گیرید یک موضوع حقوقی نیست که توسط یک وکیل پایه یک دادگستری به آن پاسخ داده شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شوهر شما باید تشخیص دهد که سود بیشتری می کند یا نه .