مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات مادر با فرزند

با سلام..دخترم در شهرستان زندگی میکند.واز همسرش جدا شده ویه بچه 8 ساله دارد که دختر است..پدرش چون حضانت بر عهده اوست دیگر اجازه ملاقات به مادر را نمیدهد..خواهش میکنم ما را راهنمایی کنید از لحاظ قانونی چکار کنیم وتوافقی طلاق گرفتن

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود نحوه ملاقات فرزند آیا در طلاق توافقی آمده اگر نیامده دادخواست ملاقات فرزند مطرح کنید بهتر است از مشاوره تلفنی استفاده نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند،
ابتدا تقاضای دستور موقت نمایید و دادخواست ملاقات با طفل مطرح گردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مادر حق ملاقات دارد و در صورت ممانعت پدر بهتر است مادر اظهارنامه مبنی بر ملاقات طفل برای پدر ارسال کند و در صورتی که توجهی نشد از طریق ثبت دادخواست به خواسته ملاقات فرزند اقدام شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص ملاقات فرزند دختر شما می تواند دادخواست ملاقات فرزند بدهد و با دستور موقت می تواند ظرف یک هفته دستور ملاقات بگیرد.
دادگاه می تواند هفته ای یکی دو روز وقت ملاقات تعیین کند.
در خصوص طلاق نیز زوجه باید دلیل داشته باشد و اگر دلیل نداشته باشد باید توافقی اقدام به طلاق کند.
اگر شوهرش توافق نکرد مهریه خود را مطالبه کند تا زوج را مجبور به توافق کند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست ملاقات طفل دهد
نمیتواند مانع ملاقات شود