مشاوره حقوقی رایگان - وکالت برای رفع توقیف خودرو

ماشینی که وکالت فک پلاک دادم و فروختم به دلیل بی حجابی دو هفته توقیف کردن. من دو هفته دیگه ایران نیستم که رفع توقیف انجام بدم. خریدار خودرو میگه سوال کرده و حتما من باید به وکیل دادگستری وکالت بدم. این درسته؟ یا من میتونم مثلا به خواهرم وکالت بدم که برای رفع توقیف به پلیس امنیت و 110 مراجعه کنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
لزوما باید به یک وکیل دادگستری وکالت دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در مراجع قضایی ، وکیل دادگستری باید اقدام نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر شخص دیگری می توانید وکالت بدهید.
توجه داشته باشید اگر توقیف سیستمی باشد مشکلی پیش نمیاد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام متاسفانه وکالت مدنی در دادگستری پذیرفته نیست و حتما باید وکیل دادگستری باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر وکالت دارد خودش به وکیل وکالت بدهد
خیر خواهر نمیتونه