مشاوره حقوقی رایگان - حبس در خانه

من دختری 29 ساله و مجرد هستم ، پدر و مادرم به خاطر اینکه چنتا از دوستامو تو خونه راه دادم ، منو از ادامه ی تحصیل و بیرون رفتن از خونه منع کردن... من چه کاری میتونم انجام بدم ؟

پاسخ ها :

محمدامین عباسی

جناب آقای محمدامین عباسی :

سلام. باتوجه به احترام به والدین یه طوری متقاعشون کنید. ولی اجازه این کارو ندارن. اگه جبستون میکنن.حبس غیرقانونی از طریق دادسرا شکایت کنید