مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با سلام و وقت بخیر
لطف کنید ماده قانونی "اینکه در یک پارکینگ فقط مجوز پارک یک خودرو میباشد" را بیان فرمایید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پارکینگی که مجاز با قوانین شهرداری باشد 11متر است بیش از این باشد پارکینگ مزاحم است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ماده قانونی مشخصی در قانون وجود ندارد بلکه از کلیت قوانین به دست می آید که در یک پارکینگ معمولا یک خودرو پارک میشود.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

متعلق به شماست و در ان محدوده می توانید پارک کنید.
به اسناد و صورتجلسه تفکیکی جهت پارک الزاما یک خودرو مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در هر پارکینگ در آپارتمان یک ماشین حق پارک دارد مگر اینکه قید شده باشد دو پارکینگ دارد .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

متراژ مورد نیاز پارکینگ برای یک خودرو در نظر گرفته شده نه بیشتر