مشاوره حقوقی رایگان - پارك خودرو اضافي داخل ساختمان

با سلام،ساختمان ما ٦واحدي ميباشد فقط سه واحد پاركينگ دارند دوتا مسقف و يكي داخل حياط و يكي از واحدها كه پاركينگش داخل حياط هستش يك ماشين ديگر را داخل ساختمان مياورد و هرجور هم صحبت كردم باهاش گوش به حرف نميدهد و مستاجر ميباشد،و صاحبخونشون هم در جريان هستش،چگونه ميتوانم اين مشكل را حل كنم و كجا بايد شكايت كنم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین حقی ندارد و می توانید فیلم و عکس بگیرید و با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس با عنوان مزاحمت شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید وکیل اختیار کنید و از طریق دادگاه ایشون را محکوم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید دادخواست تصرف عدوانی یا مزاحمت را اقامه نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول باید دلیل جمع کنید فیلم و عکس یا صورتجلسه پلیس 110 و شهادت شهود و سپس بر اساس آن شکایت مزاحمت مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رفع مزاحمت را مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مزاحمت ایجاد میکند دلایل جمع آوری و شکایت مناسب طرح شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پارک اضافه خودرو در محوطه پارکینگ ممنوع و جز با رضایت کلیه مالکین حق پارک خودرو اضافه را نخواهد داشت می توان شکایت کرد