مشاوره حقوقی رایگان - آتش سوزی

با سلام وقت بخیر
ما تقریبا 4 ماهه که تو یک ساختمان مستاجریم ساختمان 6 طبقس و هر طبقه تک واحده به جز طبقه اخر که دو واحده ما طبقه اخریم ما به پشت بوم ساختمان راه داریم منو همسایه بغلی چند تا از وسایل اضافه رو گذاشته بودیم راه پله چند روزی بود که ما خونه نبودیم امروز مدیر ساختمان به ما زنگ زد و گفت که راه پله طبقه اخر آتش گرفته ما سریع خودمون رو رسوندیم همه چی سوخته بود و علت آتش سوزی رو اتصال برق اعلام کردن و فقط یک سه راهی برق و یک لامپ به پریز متصل بوده الان تمام اعضای ساختمان مارو مقصر می دونن و چند تا از اعضا هم بهمون توهین کردن که چرا وسایل رو گذاشتیم راه پله می گن که باید خسارت رو پرداخت کنیم ایا پرداخت خسارت به عهده ی ما هستش؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کارشناس آتش نشانی باید تشخیص دهد که کی مقصر بوده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع نیاز به کارشناسی دارد تا مقصر معین شود تا از عهده خسارات وارد شده برآید.