مشاوره حقوقی رایگان - ایا شهید محسوب میشود

باسلام پسرمن دریگان خودسرپست بوده وطبق گفته کارشناسان ناخواسته اسلحه ازدستش افتاده همین که میخواسته اسلحه روبگیره دستش رفته روی ماشه ومنجر به فوتش شده. ایاشهید محسوب میشود ایا برای من ومادرش چیزی درنظر میگیرن

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر شهید محسوب نمیشه چرا که بر اساس بی احتیاطی و بی مبالاتی این اتفاق افتاده است از مزایای شهید بهره مند نمی‌شود ولی مستمری ایشان برقرار میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این که شخص جزء شهدا محسوب میشود یا نمیشود را بایستی از طریق بنیاد شهید پیگیری بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر شهید محسوب نمی‌شود غرامات با شرایطی امکان مطالبه دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن صورتجلسه یگان دارد ، ولی آنچه که مسلم است شهید نیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر شهید محسوب نمیشود لیکن اگر پدر و مادر تحت تکفل باشند بلی حقوق تعلق میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
خیر شهید نیست

بله چون فوت حین خدمت محسوب میشود با شرایط خاصی ممکن است دیه به ایشان پرداخت گردد
برای گرفتن دیه ، بهتر است به وکیل دادگستری مراجعه نمایید