مشاوره حقوقی رایگان - بیماری دوقطبی و طلاق

سلام من یک بازنشسته هستم 25 سال هست همسرم دچار بیماری دوقطبی شدید می باشد که دیگه خسته شده ام و 11 بار بخش روانپزشکی بستری و شوک دریافت نموده و بیماری خود را قبول نداره با توجه به اینکه دکتر چند بار گفته بستری شود قبول نمیکند و الان که این را مینویسم حدود سه ماه از دستش فرار کردم و اون هم مهریه را اجرا گذاشته و اموالم و از جمله ماشین که باهاش کار میکردم را توقیف نموده است حالا میخواهم بدانم برای طلاق نامبرده چه چیزی به نامبرده تعلق میگیرد
تاریخ ازدواج دوازده 69 میباشد ضمنا از طریق اجرای ثبت نامه زدند که برای یک چهارم کسر حقوق جهت مهریه وقتی که همچه نامه زده اند برای مهریه چرا ماشین توقیف کردند مگه همزمان چند حکم برای مهریه باید صادر شود و نیز بستن حساب بانکی اینجانب و اینجانب چه کار باید بکنم ضمنا من مسکن مهری دارم که اگر توقیف نشده باشه حاضرم بفروشم و مهریه نامبرده را پرداخت و ایشان را طلاق دهم خیلی اذیت شدم ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مردی که بخواهد زنش را طلاق دهید کلیه حق و حقوق زن را بایدبدهد. از جمله مهریه ـ اجرت المثل ـ نصف اموالی که در دوران زناشویی بدست آمده باشد.
هر چند همه را می توان تقسیط کرد.

هر اموالی به جز مستثنیات دین قابل توقیف است.