مشاوره حقوقی رایگان - تهمت شرف و درخواست ازدواج مجدد

سلام وقت بخیر بنده سال 93 عقد کردم و بعد از یک ماه شوهرم تهمت ازاله بکارت به من زد به پزشک قانونی رفتم و پرونده به نفع من مختومه شد حالا ایشون درخواست ازدواج مجدد کرده . من میتونم از همین تهمتی که زده و یه سری حرفای دیگه که باعث شد ابروی من بره استفاده کنم برا اینکه بتونم طلاقم بگیرم ممنون میشم راهنمای کنید

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام صرفا به این دلیل خیر نمی توانید طلاق بگیرید ولی قابل پیگیری از باب افترا هست