مشاوره حقوقی رایگان - لایحه برای دادگاه کیفری

سلام وقتتون بخیر. بنده شاکی پرونده هستم و قرار اناطه از دادگاه کیفری صادر شده که نتیجه باید از دادگاه حقوقی برسه که 10 روز دیگه دادگاه حقوقی برگزار میشه اما الان ابلاغ از طرف دادگاه کیفری اومده که تعیین تکلیف کنم حالا باید چه لایحه ای رو ارائه بدم به دادگاه کیفری تا زمان برگزاری دادگاه حقوقی؟
ممنون

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باضمیمه کردن ابلاغیه ، لایحه ای ارسال کنید برای دادگاه کیفری و بگید که وقت رسیدگی در روز دیگه هست و به زودی رای صادر خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در لایحه خود به شعبه دادگاه کیفری وقت رسیدگی دادگاه حقوقی را ذکر کنید تا دادگاه کیفری مطلع شود.

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

باید دادخواست حقوقی را به مرجع کیفری ارایه میکردید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی لایحه تخصصی اقدام نمایید
حتی المقدور با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

ابلاغ حقوقی را ضمیمه لایحه کنید و فرصت بخواهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست حقوقی خود را و یا از شعبه دفتر خطاب به دادگاه کیفری گواهی اخذ کنید و در قالب لایحه ارسال کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

طبق قانون در صورت صدور قرار اناطه ، تا هنگام صدور رای قطعی از مرجع صالح ، تعقیب متهم باید معلق و پرونده به صورت موقت بایگانی گردد
و در این صورت ذینفع مکلف است که ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ قرار اناطه ، به دادگاه صالح حقوقی ، دادخواست اقامه و گواهی آن را به دادگاه کیفری ارائه نماید

در غیر این صورت ، مرجع کیفری به رسیدگی ادامه میدهد و تصمیم مقتضی اتخاذ خواهد شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواستیکه به دادگاه حقوقی دادی را ببر بزار رو پرونده