مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و درخواست مهریه

سلام. من زوجه هستم 4 سال ازدواج کردم یکسال زندگی باهم مشکل داشتیم سه سال خونه پدرم بودم تا حالا ازدواجمون ثبت سند نشده ده مثقال طلا داشتم جزو مهریه بوده همسرم دزدیده الان انکار کرد ولی الان میگه فروختم ندارم الانم زن دوم گرفته منم ک سند ازدواج ندارم میشه راهنمایی کنید چجوری طلاق بگیرم مهریه بگیرم شوهرم دست بزن داره

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ابتدا می‌بایست ازدواج شما اثبات و سپس اقدام به طلاق کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد تا راهی و راه حلی ارائه گردد
با وکلای مبرز دادگستری همراه و همسو شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر عین متل موجود میباشد میتوانید دادخواست استرداد طلاجات دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر میخواهید مهریه خود را مطالبه کنید لازم است که اول ازدواح خود را ثابت کنید بعد از اثبات علقه زوجیت حالا نوبت به اثبات مهریه میرسد بعد از اثبات میزان مهریه بایستی درصدد مطالبه آن برآیید‌.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ازدواجتان ثبت نشده که بخواهید دعوای طلاق مطرح کنیدابتدا اثبات علقه زوجیت کنید و بعد برای مهریه و طلاق اقدام‌کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست طلاق به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما باید ابتدا دادخواست اثبات زوجیت دائم و اثبات واقعه عقد ‌نکاح دائم را اقامه نمایید و با ارائه مستندات و دلایل ، ادعای خود را اثبات نمایید
و ...

با شرایط خاصی ، امکان اقامه دعوای کیفری هم وجود خواهد داشت