مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه

سلام، شوهرم با اخلاق ورفتارش زندگی رو برام سخت کرده میخوام درخواست مهریه بدم. از کجا شروع کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
وگرنه بهتر است وکیل دادگستری اختیار نمایید یا بدوا به دفترخانه محل وقوع عقد نکاح رجوع شود و سپس….

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادخواست يا از طريق ثبت و اجراي ثبت اقدام نماييد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به اداره ثبت واحد اجرای مهریه مراجعه کنید البته لازم است با نکاح نامه به آنجا مراجعه کنید تا اگر اموالی از شوهر شما شناسایی شد توقیف شود.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

از دفتر ثبت ازدواج درخواست صدور اجراییه مهریه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در دفترخانه ازدواج درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید و
سپس باید به اجرای ثبت مراجعه و درخواست توقیف اموال زوج را نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به اصل سند ازدواج به محضری که سند را صادر کرده است، مراجعه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به از طریق اداره اجرای اسناد رسمی ثبت اسناد محل وقوع ازدواج ، به دفترخانه ای که سند ازدواج را صادر کرده است مراجعه نمایید و تقاضای صدور اجراییه نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفترخانه ای که عقد کردید درخواست خود را پیگیری کنید و از طریق اجرای ثبت اموال زوج را توقیف کنید
اگر اموالی نداشت با اخذ گواهی می توانید از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید.

توجه داشته باشید قبل از هر اقدام به مشاور خانواده مراجعه کنید و سعی کنید دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
بخصوص اگر همسرتون اموالی نداشته باشد.