مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم الارث

با سلام
ايا ميتوان قبل از فوت والدين سهم الارث خود را به شخص ثالث واگذار كرد؟!
و در صورت نوشتن مبايعه نامه در اين مورد ايا مبايعه نامه تنظيم شده در مورد واگذاري سهم الارث به شخص ثالث در زمان حيات والدين معتبر است يا باطل؟
با تشكر

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام سهم الارث بعد از فوت مالک محقق می‌شود ، در زمان حیات فقط مالک میتواند نسبت به آن هر اقدامی صورت دهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موجب ارث فوت است
خیر نمی‌توان
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد
راه حل هایی وجود دارد که درآن مورد اختلاف دیدگاه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر اصولا سهم الارث زمانی پدید می آید که فوت صورت گیرد و قبل از فوت سهم الارث و حقی وجود ندارد که بخواهید به دیگری منتقل کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

خیر بهیچ عنوان امکان پذیر نمیباشد شماهنوز مالک سهم الارث نشدید که بخواهید منتقل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
خیر
قبل از فوت مورث ، هنوز ارثی برای ورثه ایجاد نشده تا قابل انتقال باشد

خیر سند تنظیمی باطل است