مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری خرید خودرو

سلام خسته نباشید من یه هفته پیش از برنامه دیوار یه پژو 206 خریدم که این رو فقط گفت یه گلگیررنگ هست و تمام و ما یک مبایعه نامه نوشتیم اون آقا از صاحب پلاک وکالت فروش گرفته بود و دوباره اون هم به ما وکالت فروش داد 2روزه بود آن وکالت و با طی این مدت وکالت به تعویض پلاک نرسیدیم و بعد من به همون آقا زنگ زدم گفتم که وقت وکالت تموم شده اون هم گفت با صاحب پلاک صحبت کردم برو با اون برو تعویض پلاک و ما هم رفتیم سراغ صاحب پلاک و با اون رفتیم تعویض پلاک و در تعویض پلاک سند را به عنوان فروشنده امضا و اثر انگشت زد و بعد در بازدید از خودرو گفتند که این خودرو دو تیکه است و ایراد قانونی دارد و برگه کارشناسی نوشت و داد و آن صاحب پلاک پول مارو نداد و آن کسی هم که به ما فروخته بود مجهول المکانه و گوشی اش هم جواب نمیدهد چه کار میشه کرد آیا به پولم میرسیم؟

پاسخ ها :

علي اشرف  داودي نيا

جناب آقای علي اشرف داودي نيا :

باتوجه به خیار عیب تقاضای ابطال معامله و استرداد وجه پرداختی را کنید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

از فروشنده خود دادخواست فسخ و استرداد ثمن پرداختی را بدهید