مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام منزل مسکونی خودم را فروختم و به بانک گذاشته و از سود ان امرار معاش میکنم.البته بخاطر بیماریم.اینکاروکردم.ایا قاضی اجازه تصرف آن را به بهانه مهریه دارد.ممنون از وقتی که برامون دادید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
اگر همسرتان مهریه مطالبه کند به راحتی توقیف کند
مگر اینکه در دادگاه ثابت کنید توان کار ندارید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر بابت مهریه همسر شما روی خانه اقدام کند آن خانه قابل توقیف است مگر آنکه شما با مدارک پزشکی عدم توانایی خود به کار را به اثبات برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر مالی که متعلق به شما باشد قابل توقیف است مگر انکه خلافش ثابت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
وحه نقد از بابت مهریه توقیف خواهد شد