مشاوره حقوقی رایگان - نحوه آزاد کردن مبلغ ضمانت تامین خواسته

با سلام. برای اخذ تامین خواسته، مبلغی به عنوان ضمانت به حساب قوه قضائیه واریز نمودم. در حال حاضر حکم نهایی و اجرائیه به نفع بنده ابلاغ شده . چطور می تونم مبلغ ضمانت تامین خواسته را آزاد کنم؟ (ضمن اینکه زمان اجرای تامین خواسته، به دلیل خالی بودن حساب و عدم شناسایی اموال، هیچ توقیفی انجام نشده است)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شکل حضوری موضوع را از طریق شعبه مربوطه پیگیری بفرمائید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با مراجعه حضوری به شعبه و معرفی به ذی حسابی شماره حساب اخذ میشود و طی دوهفته واریز میگردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از طریق دفترخدمات قضایی و ارسال لایحه با موضوع استرداد وجه ، از دادگاه بدوی تقاضا نمایید دستور استرداد وجهی که بابت خسارت احتمالی پرداخت کرده اید را صادر نمایند .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام لایحه ارسال و سپس به شعبه مربوطه مراجعه کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در قالب لایحه از شعبه رفع اثر از تامین را بخواهید

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

درخواست از طریق دفاترخدمات قضایی مبنی بر استرداد مبلغ تامین ارسال کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هزینه های دادرسی قابل مطالبه و استرداد است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بهتر است ابتدا از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید و سپس به صورت حضوری به شعبه مربوطه مراجعه و پیگیری کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از شعبه مربوطه دستور بگیرید و به ذی‌حسابی مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافته باشد به نفع شما بادرخواست جناب‌عالی از تامین مرتفع می‌شود و می‌توان تقاضای مطالبه خسارت احتمالی تودیع شده را درخواست نمود
طی لایحه تخصصی اقدام نمایید
حتی المقدور با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق شعبه محترم درخواست بدهید تا اقدام شود