مشاوره حقوقی رایگان - سابقه خودکشی در استخدام

سلام من دو ماه پیش دوستم مریض بود دفترچه بیممو بهش دادم بعدش فهمیدم براش خودکشی ثبت شده و پلیس اومده و گزارش خودکشی رو ب اسم من ثبت کرده ، رفتم کلانتری ک درستش کنم ولی گفتن ک تو سیستم ثبت شده و قابل تغییر نیست.
الان این گزارش خودکشی تو استخدامی پرستاری بیمارستان دولتی برای من مشکلی ایجاد میکنه؟
اگ مشکل برام بوجود میاد برای استخدامی چیکار کنم؟ یه راهکار بهم بگین لطفا ک درستش کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اینکه این گزارش در روند استخدامی شما اختلال ایجاد می‌کند یا اختلال ایجاد نمی‌کند بستگی به رویه موجود استخدامی دارد. فلذا لازم است که از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید تا مسأله شما مرتفع شود.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
خودکشی از لحاظ قوانین و مقررات جرم محسوب نمی شود و برای شما سابقه کیفری به وجود نمی آید، اینکه بعدا برای شما مشکلی ایجاد شود یا خیر به رویه ارگان مربوطه بستگی دارد. اصولا نباید مشکلی ایجاد شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
دادخواست رفع سو پیشینه به دلیل استفاده از دفترچه