مشاوره حقوقی رایگان - چک های قدیمی

سلام. چکی از نوع چک های قدیمی به مبلغ 100 میلیون به صاحب خانه داده ام و خانه را حدود یکسالی هست که تخلیه کردم و صاحب خانه هزینه های زیادی مبنی بر خسارت زدن من به خانه اش را لیست کرده که منصفانه نیست آیا چک های قدیمی قابل پیگیری هست ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری قابل پیگیری است
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.
اما راه دفاع از حقوق شما وجود دارد...

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام در خصوص خسارات میبایست دفاعیات لازم انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله قدیمی قابل پیگیری است.
شما بدوا اظهارنامه ارسال کنید اگر پی نداد می توانید دادخواست استرداد لاشه چک بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ قابل پیگیری است. شما می‌توانید ابتدا نسبت به ارسال اظهارنامه مبنی بر استرداد لاشه چک‌ها اقدام کنید. در صورتی که افاقه نکرد دادخواست به خواسته استرداد لاشه چک‌ها در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شیک‌های قدیمی قابل مطالبه می‌باشد