مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام وقت بخیر. پدر بزرگ من 20 سال قبل از فوتش یک چک به مبلغ 100 هزارتومان به عموی بنده داده ولی اقدام نکرده رو چک الان بعد از 40 سال شکایت کرده‌ و ادعا داره رو زمین های ارثیه ایشون که مال همه هست ایا میتونه اقدامی کنه ؟ استعلام گرفتم از بانک گفت این چک ها اصلا اعتباری نداره نظر شمارو میخواستم بدونم ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر اعتبار ندارد خوب اعتبار ندارد اما در صورت داشتن اعتبار بله می تواند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اعتبار داره اما چون خودش به موقع اقدام نکرده فقط به میزان مبلع مندرج در چک حق دارد. خسارت تاخیر ان بهش تعلق نمی گیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان چک نمی‌تواند اقدامی کند ولی به عنوان مطالبه وجه میتواند اقدام کند

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
چک یادشده مشمول مرورزمان شده وبه میزان مندرج درچک قابل مطالبه می باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه دادخواست مطالبه وجه وجود خواهد داشت
ولی ایشان باید ادعای خود را مبنی بر طلبکار بودن اثبات نمایید

و با توجه به گذشت زمان 40 سال ، امکان مطالبه خسارت تأخیر تادیه وجود ندارد

شما باید اعلام نمایید که خود پدربزرگ ، مبلغ چک را پرداخت کرده یا

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عموی شما هیچ اقدامی نمی‌تواند انجام دهد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعنوان چک درسته اعتبار نداره ولی برای مبلغ می تواند اقدام کند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

چه مرجعی اعلام بی اعتباری نموده است؟
سوال کامل نیست
تماس فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین ادعایی را دادگاه نمی پذیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن و محتوای چک و بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرفا مبلغ چک قابل وصول است وتاخیر تادیه به جهت مرور زمان منتفی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت شما بخیر جواب سوال شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده و جامع است⚖⚖

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بررسی دلایل و توضیحات بیشتری لازم است

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر امکان اخذ مبلغ فقط به اندازه وجه چک میباشد چون 40 سال گذشته و مشمول مرور زمان می باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله ولی میتوان مطالبه وجه نمود

مرتضي  خان محمدي

جناب آقای مرتضي خان محمدي :

سلام اگر پدر بزرگ شما واقعا به عموی شما بدهکار بوده است ابتدا باید از ماترک (اموال بجا مانده از پدر بزرگ ) بدهی پدر بزرگ پرداخت شود بعد نوبت تقسیم ارث می رسد اگر وصیتی نداشته باشد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام می‌تواند دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وراث مطرح نمایید