مشاوره حقوقی رایگان - سرقت موتور سیکلت از پارکینگ منزل

درود بر شما
موتور سیکلت بنده در خرداد ماه 1402 توسط دو نفر نوجوان که تصاویرشان در دوربین کاملا مشخص است از پارکینگ منزل به سرقت رفته و فیلم دوربین در اختیار ماموران کلانتری قرار گرفته، اما همچنان هیچ خبری از طرف کلانتری نشده
آیا کلانتری با توجه به چهره واضح سارقان نمیتواند از طریق ثبت احوال آدرس را پیدا کند؟واقعا مساله دشواریست یا راه حل دیگری دارد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف مشخص بودن چهره سارقین در دوربین مداربسته نمی‌تواند عاملی برای دستگیری سارقین باشد. در صورتی که سارقین سابقه‌دار باشند و در سیستم ثبت شده باشد در آن هنگام است که قابل شناسایی و دستگیری خواهند بود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و شناسایی و پیگیری است اقدام نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از بازپرس پرونده بخواهید به آگاهی ارجاع دعد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید حضورا مراجعه کنید و از کلانتری موضوع را پیگیری نمایید.
صرف شناسایی چهره سارقان دلیل بر اینکه حتما دستگیر می شوند نخواهد بود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خود شما باید از طریق آگاهی پیگیری نمایید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

از طریق اداره ثبت احوال قابل پیگیری نیست وقتی مشخصات سجلی از ایشان در دست نیست مگر اینکه سابقه دار بوده باشند

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیگیر پرونده شکایت باشید بعد از طرح در دادسرا تقاضای ارجاع به آگاهی نمایید جهت شناسایی و دستگیری سارقین

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست پیگیر شکایت خود باشید از قاضی تقاضا نمایید پرونده به اداره آگاهی ارجاع شود ، در آن جا عکس سارقین سابقه دار موجود است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی بایست موضوع را به صورت حضوری پیگیری نمایید