مشاوره حقوقی رایگان - نقشه اشتباه توسط اداره

ضمن عرض سلام و ادب
من چند سال پیش یک قطعه زمین از اداره املاک شهرداری خریدم ...
طبق نقشه ارائه شده ، به شهرداری منطقه مراجعه کردم و مجوز ساخت گرفتم و عملیات ساختمانی رو انجام دادم ...
حالا بعد از چند سال برای قطعه زمین مذکور سند صادر شده که با ابعاد ارائه شده در نقشه ای که به من داده بودن متفاوته ...
طبق سند طول ضلع شرقی قطعه من یک متر کاهش و ضلع غربی یک متر افزایش پیدا کرده ...
کاهش ضلع شرقی به این معناست که دیوار من یک متر اضافه ساخته شده و با توجه به اینکه پشت ساختمان رودخونه س لذا تجاوز به حریم رودخانه محسوب میشه ...
خلاصه اینکه من قطعه رو از اداره املاک شهرداری گرفتم و مهر اداره رو داره ... مجوز ساخت هم طبق اون صادر شده ولی میگن نقشه بردار اداره اشتباه کرده و بعدا نقشه ها اصلاح شده ... اما زمانی اصلاح شده که من عملیات ساختمونی رو تموم کردم
الان تکلیف چیه ؟؟
شهرداری که به من پایانکار نمیده ... آب هم مدعی تجاوز به حریم رودخانه س ...

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به نظر از نقشه بردار و شهرداری که اشتباه کرده دادخواست مطالبه خسارت بدهید