مشاوره حقوقی رایگان - مدارک زمین

با سلام و خسته نباشید .
من زمینی مسکونی خریداری کردم و مجوز ساخت هم گرفتم و الان مطلع شدم که مدرکی که بعنوان نسخ دریافت کردم به صورت خریدار و فروشنده نبوده و به صورت موجر و مستاجر است ولیکن برای قبل تقسیم اراضی است و به نام پدر بزرگ فروشنده است و تا الان در تصرف آنها بوده است حالا برای خرید و فروش این زمین مشکل وجود دارد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فروشنده در زمان فروش مالکیتی نداشته باشد معامله باطل است.
می توانید از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید.
اگر مشکلی بود می توانید طرح دعوی کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله برای شما مشکل ساز میشود میتوانید طرح دعوی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا مشکلی وجود ندارد و شما مالک ملک محسوب میشوید

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

با درود حتما باید مدارک و مستندات مطالعه گردد و با این توضیح کلی امکان پاسخ دهی مطلوب وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی به نحوی است که جزئیات در آن دخیل است و اینکه روند کلی پرونده باید بازبینی شود و سپس در این زمینه نظر جامع و کاملی داد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. چنانچه کس ادعایی بر مالکیت زمین داشته باشد و مدرک مالکیت ارائه دهد سند شما مالکیت محسوب نمی شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه نامه فسخ معامله بدهید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام بله برای شما مشکل ساز میشود میتوانید طرح دعوی کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی اولا باعنایت به پیچیده بودن مسائل ملکی اظهار نظر قطعی منوط به بررسی دقیق مدارک و مستندات می باشد. ثانیا درصورتی که سند اصلاحات ارضی صادر و زارع وقت شناخته شده باشند مشکلی وجود ندارد ولیکن درصورتی که صرف سند اجاره موجود باشد قطعا ایشان و متعاقبا شما مالکیتی نداشته و ندارید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید معامله را فسخ کنید.
لیکن بدوا برای این امر بهتر است اظهارنامه فسخ ارسال و سپس دادخواست تایید فسخ تنظیم نمایید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

بله شما بایدبه استناد نسخ دعوی فسخ قرارداد و شکایت کیفری انتقال مال غیرمطرح کنین