مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش زمین کشاورزی

باسلام و احترام خدمت وکلای عزیز من 5سال پیش زمین کشاورزی خریدم باقیمت هرمن محلی 100هزار تومان الان که می خواهم زمین رو بفروشم مقداری از زمین کم در می آید حدودا30من محلی کم است وتو مبایعه نامه نوشته زمین کشاورزی 90من محلی است وهمسایه رو هم در حدود اربعه ذکر کرده آیا من می توانم قیمت روز مقدار کم آمده را از فروشنده بگیرم و دادگاه حکم میده یانه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناسی زمین انجام شود و سپس به استناد ان دادخواست مطالبه مبلغ ماوالتفاوت ثمن زمین به نرخ روز دهید تا رسیدگی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله

شما میتوانید دادخواست الزام به انجام تعهد و الزام به تسلیم مبیع طبق متراژ مقرر در مبایعه‌نامه را اقامه نمایید یا

یا شما میتوانید دادخواست مطالبه بهای متراژ کم شده زمین طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس را مطرح کنید یا

یا میتوانید قرارداد را فسخ نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می بایست توسط کارشناسان رسمی دادگستری تامین دلیل به عمل بیاورید و سپس اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست تخصصی تنظیم گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قیمت روز را خیر . همان قیمت روز معامله قابل مطالبه است .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به انجام تعهد و الزام به تسلیم مبیع طبق متراژ مقرر در مبایعه‌نامه را اقامه نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر قولنامه بر اساس من فروخته شده است خیر ولی اگر بر اساس متر فروخته شده است بله

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مدارک شما و اسناد شما نیازمند بررسی است